fbpx

Kamal Uddin

Kamal Uddin, az egyik idei Wellesley Bailey-díjasunk, a bangladesi ALO Társaság alapítója, aki a leprabetegséggel való találkozását a változás erőjévé változtatta. Annak ellenére, hogy súlyos fogyatékosságokkal és diszkriminációval néz szembe, Kamal jelenleg egy országos szervezetet vezet, amelynek több mint 20 000 tagja van 130 körzetben. Irányítása alatt az ALO Társaság ezreknek adott erőt a leprára és a COVID-19-re való felvilágosítással, több mint 800 diák oktatásának támogatásával és jövedelemtermelő projektekkel. Kamal elhivatottsága tartós hatást fejtett ki, oktatta a közvéleményt és felemelte a marginalizált közösségeket.

Ez is érdekelheti

Irene története

Irene vallomása emlékeztet bennünket arra, hogy az oktatás és az együttérzés iránti elkötelezettség minden akadályt legyőzhet, és mélyen befolyásolhatja az életet.

»

Hussaini története

Betegből gyógyító. Hussaini története a rugalmasságról és a reményről szól. Hussaini életútja bizonyítja munkánk életeket megváltoztató hatását.

»

Dr. Fam története

Dr. Fam 23 éve járja a Lepramisszió – India kórházainak folyosóit, nemcsak orvosként, hanem a remény és a tisztelet fényeként is.

»

Momen története

Momen, ez a bátor és eltökélt lélek 9 éves volt még, amikor leprával diagnosztizálták. Momen a kitartó reménységnek az élő példája!

»