fbpx

Dr. Fam története

Dr. Fam 23 éve járja a Lepramisszió – India kórházainak folyosóit, nemcsak orvosként, hanem a remény és a tisztelet fényeként is számtalan, lepra által érintett embertársunk számára. Túllát a betegségen, minden pácienssel az őt megillető méltósággal és törődéssel bánik, függetlenül a származásától.
Hite táplálja szenvedélyét, és arra készteti, hogy együttérzéssel szolgáljon. A kórházban betöltött vezetése döntő szerepet játszik. A diagnózistól a gyógyulásig biztosítja, hogy minden beteg a lehető legjobb ellátásban részesüljön, így előkészítve az utat egy szebb jövő felé.

Dr. Fam szeretetteljes munkája a muzaffarpuri kórházunk bővítéséig is kiterjed, ahol kényelmesebb és méltóbb teret kívánunk nyújtani a betegek számára. Célja, hogy több egészségügyi szakembert vonzzon, és szélesítse a leprában szenvedők számára kínált szolgáltatások spektrumát. Dr. Fam odaadása, együttérzése és hite inspirálja mind a kollégákat, mind a betegeket, mély hatást gyakorolva a Lepramisszió által érintett életekre.

Ez is érdekelheti

Irene története

Irene vallomása emlékeztet bennünket arra, hogy az oktatás és az együttérzés iránti elkötelezettség minden akadályt legyőzhet, és mélyen befolyásolhatja az életet.

»

Hussaini története

Betegből gyógyító. Hussaini története a rugalmasságról és a reményről szól. Hussaini életútja bizonyítja munkánk életeket megváltoztató hatását.

»

Momen története

Momen, ez a bátor és eltökélt lélek 9 éves volt még, amikor leprával diagnosztizálták. Momen a kitartó reménységnek az élő példája!

»

Elisa története

Elkötelezett önkénteseinknek köszönhetően folytathatjuk az Elisa-hoz hasonló gyermekek diagnosztizálását, és azon dolgozunk, hogy a fertőzés gyakorisága „nulla” legyen.

»